top of page

EL FESTIVAL

+ info soon
Oferta Gastronòmica

El MontMusic Festival presenta la cinquena edició

16 propostes musicals i gastronòmiques amb artistes internacionals i locals

 

Santa Maria de Palautordera, 16 de setembre de 2021.-Durant els dies 15, 16 i 17 d’octubre de 2021 tindrà lloc la cinquena edició del MontMusic Festival, dedicat a la música d’improvisació lliure. Sota la direcció artística de Núria Andorrà (Premi Alícia 2021, Acadèmia Catalana de la Música) i coproduït amb el Circ Circ, el Festival apropa músiques que tenen com a eix vertebrador la recerca de nous camins, que són lliures i que transporten al moment present, que es basen en l'escolta i el diàleg entre intèrprets i públic. Els concerts i activitats tindran lloc a les localitats de Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera.

COM ARRIBAR
How to arrive
MANTINGUEM L'ESPAI NET!!!
 
KEEP THE PLACE
 CLEAN!!!
©_Roberto_Domínguez_-_Sonia_Sanchez_&

El Festival creix: nous espais i noves col·laboracions

El festival continua expandint-se no només per Santa Maria de Palautordera (La Quadra), on fins ara havien tingut lloc els concerts de les edicions anteriors, sinó que també arriba a Sant Esteve de Palautordera (Teatre Pare Casals). S’afegeixen com a espais nous les places de les localitats i el Circ Cric s’incorpora com a nova col·laboració, oferint la seva carpa i entorn.

circ cric.jpeg

Una programació amb 16 propostes musicals i novetats gastronòmiques

La programació està formada per 16 propostes que inclouen concerts i tallers.  

Destaca  la participació dels artistes convidats: el baixista acústic polonès Rafał Mazur, el percussionista eslovè Zlatko Kaučiči la cantant estoniana Anne-LiisPoll, així com el MontMusic Ensemble format per improvisadors de diverses generacions, i les artistes locals Laia Vallès i Maria Mora.

 

Les altres novetats són la proposta de concert electrònic i  la col·laboració de la xef Núria Cuinetes amb una proposta basada en productes locals. 

L’activitat interdisciplinar d’aquesta edició serà Duo-violoncel i dansa, on la creació interdisciplinar omplirà al centre de Sant Estevede Palautordera amb Maria Mora i el violoncel·lista Joan Antoni Pich. 

 

Paral·lelament als concerts tindran lloc 3 tallers que impartiran els artistes internacionals convidats, RafałMazur, Zlatko Kaučič  i Anne-LiisPoll, oberts a músics professionals.

 

Amb la missió d’arribar a nous públics i d’aproximar l’art dels nostres dies a les noves generacions, es realitzaran 2 concerts pedagògics en col·laboració amb els centres educatius Escola Municipal de Música de Palau i Escola Municipal de  Música Jaume Puig Arabia de Sant Esteve de Palautordera. 

bottom of page