EL FESTIVAL

Oferta Gastronòmica
COM ARRIBAR
How to arrive
MANTINGUEM L'ESPAI NET!!!
 
KEEP THE PLACE
 CLEAN!!!

L'Ateneu de les Arts té el plaer de presentar la quarta edició de MontMusic Festival, el 16, 17 i 18 d'octubre amb seu al Centre Cultural Can Balmes i activitat a tota la vila de Santa Maria de Palautordera, dirigit per Núria Andorrà.

 

MontMusic Festival continua recolzant la línia artística iniciada en les edicions anteriors, músiques que tenen com a eix vertebrador la recerca de nous camins, que són lliures i que transporten al moment present, que es basen en l'escolta i el diàleg entre intèrprets i públic, i amb pinzellades de dansa.

 

En aquesta edició i adaptant-nos a les circumstàncies del present, MontMusic Festival aposta pel talent local i presenta un format d'ensemble amb la plantilla d’Improject Ensemble, convidant artistes com Agustí Fernández i Julyen Hamilton. 

 

Per aquesta edició ens expandim a tota la vila de Santa Maria de Palautordera, envaint les sales de la població de música que expresa el moment. Més que mai necessitem obrir accions de comunicació artística i confluència amb el públic.

 

Amb els 10 integrants de l’ensemble us oferirem 10 actuacions en diferents espais i formats. Us convidem a gaudir de Santa Maria de Palautordera i del seu comerç local de Km0.

Amb la missió d’arribar a nous públics i d’aproximar l’art dels nostres dies promovem col·laboracions amb centres educatius com l’Escola Municipal de Música de Palau i un projecte a l’Institut Can Record. També continuem oferint la línia de tallers per a professionals amb la intenció d’obrir l'intercanvi de coneixements entre artistes.

Tot això amb el suport de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, diputació de Barcelona, amb la col·laboració de Maciej Lewenstein, Sirulita Records i altres empreses locals compromeses amb l’art.

Us convidem a venir, a ser-hi, a escoltar i compartir aquesta experiència a l'oasi paradisíac de Santa Maria de Palautordera, al mig del Montseny, en plena natura.

©_Roberto_Domínguez_-_Sonia_Sanchez_&